عراقچی وارد دهلی نو شد واکنش نمایندگی ایران به برخی شایعات درباره تقلای رئیس‌جمهور آمریکا برای جعل نام خلیج‌فارس ترامپ: از من خواسته خواهد شد تا درباره خلیج فارس تصمیم بگیرم افزایش شمار کشته شدگان حملات موشکی هند به پاکستان واکنش ترامپ در پی شایعات درباره تقلا برای جعل نام خلیج‌فارس ترامپ: تصمیمی درباره غنی‌سازی ایران نگرفته‌ایم ارتش یمن: فرودگاه رامون و یافا را هدف قرار دادیم / جزئیات عملیات جدید علیه اسرائیل اسلامی: ایران برای پیشرفت نیازمند فناوری هسته‌ای است /صنعت هسته‌ای در بهترین شرایط قرار دارد منبع آگاه: مذاکرات ایران و آمریکا به‌صورت غیرمستقیم پیگیری خواهد شد معاون ترامپ: گفت‌و‌گو‌ها با ایران خوب پیش رفته است حزب‌الله عراق: آمریکا مجبور به پذیرش آتش‌بس با یمن شد حملات بامدادی پاکستان به هند ۹ کشته و ۲۸ زخمی بر جای گذاشت عراقچی عازم دهلی‌نو شد جولانی در نخستین سفر رسمی خود به اروپا وارد پاریس شد امارات میانجی مذاکرات محرمانه اسرائیل و سوریه شد

ترکیه همچنان درگیر تبعات کودتای جولای 2016

دولت آنکارا مدعی است که اقدام به کودتا در این کشور توسط طرفداران گولن رهبر مخالفان دولت ترکیه و با دستور مستقیم وی، انجام شده است.
تاریخ انتشار: ۱۱:۴۲ - ۲۱ دی ۱۳۹۷ - 2019 January 11
کد خبر: ۲۴۰۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ از 52 نظامی دستگیر شده 42 نفر از آنان نظامیان شاغل هستند. در بین نظامیان دستگیرشده شماری از آنان دارای درجه سرهنگی هستند.


دستگیریها در چارچوب تحقیقاتی که از سوی سردادستان جمهوریت استان آدانا انجام می شود و به درخواست وی از سوی نیروهای مبارزه با جرایم سازمان یافته انجام شده است.


دولت آنکارا مدعی است که اقدام به کودتا در این کشور توسط طرفداران گولن رهبر مخالفان دولت ترکیه و با دستور مستقیم وی، انجام شده است.


بر اساس این ادعا، گولن با تشکیل گروهی موسوم به 'فتو' و با رخنه در تشکیلات قضایی، نظامی، آموزشی و ارکان دولتی، کودتای 15 جولای 2016(25 تیرماه سال 1395) را سازماندهی کرده است.


بر این اساس، دولت آنکارا چند روز پس از کودتای نافرجام با تصویب قانون وضع فوق العاده، برخورد با عوامل کودتا و گروه گولن را آغاز کرد.


گولن که از سوی دولت ترکیه متهم اصلی کودتای نافرجام 25 تیرماه سال 1395 است، این اتهام را رد کرده است.


وی بیش از 17 سال است که در ایالت پنسیلوانیای آمریکا ساکن بوده و استرداد او به ترکیه از خواسته های دولت اردوغان از دولت اوباما بود که با مخالفت وی مواجه و موجب تیره شدن روابط دو کشور شد.


مقامات ترکیه در دیدار با همتایان خود در دولت ترامپ هم هنوز نتوانسته اند گولن را به ترکیه بازگردانند و تاکنون هشت درخواست دولت آنکارا برای استراد گولن با پاسخ منفی مقام های واشنگتن روبرو شده است.

 
منبع: ایرنا
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار